THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, March 12, 2011

happy..!!!

assalamualaikum...sory lamer x update blog..buzy lorh..huhu...huh happy gler malam tdi sampai aku nagis aku ckp kau...hahaha...terubat jugak windu aku kat die...dapat wc ngan die malam d..happy gler but satu jer yg aku sedeyh malam d....


  1. i mizz you laugh....
  2. i mizz you voice...
  3. i mizz our relation..
  4. i mizz you..
  5. i mizz your word (ILY)
  6. i mizz you call me B..
alangkah indah nyer lau kau bersame aku lg....i need you...plez...

Need You lyrics
Travis Mccoy

I know its not your fault, but I'm? a locked door
Anytime I'm a mess by someone before
And I wish that I, I could find a key
To unlock all the things that you want us to be
Let me open up and start again,
But there's a safe around my heart
I don't know how to let you in,
And that's what keeps us apart
And that's why I need time.
I said I need you,
I need you to understand, you, you, you (x2)

Call up the locksmith,
Tell him we need him quick
We've got a million keys,?
None of them seem to fit
While your on the phone,
call up the clocksmith,
Cuz I could use some time,
Travis Mccoy Need You lyrics found onhttp://www.hibeamlyrics.com/need-you-lyrics-travis-mccoy.html
Even the slightest bit
Let me open up and start again,
And break this safe around my heart
I don't know how to let you in,
And that's what keeps us apart
And that's why I need time
I said I need you
I need you to understand, you, you, you (x2)

I'm thinking now's? the time,
Maybe its time to go, if I gave you my heart, be gentle,
I'm tired of laying low, lets give the world a show
And when you know, you know,
And when you know, you know, you know
And when you know, you know, you know, you know
And that's why I need time
I said I need you,
I need you to understand, you, you, you (x2)
I need you to understand (x4)
I need you (x3)
I need you, you, you


maybe die ingat lagi lagu nie..untuk pengetahuan ko aku x penah luper aper yg ko janji kan kat aku...!!!








    I MIZZ YOU AND I LOVE YOU DEAR

Saturday, February 26, 2011

heloowww all....:(

  • hellooowww...malam nie mizz gler at die hurmmm dah dekat sebulan kiter org clash..mizz die sngat2..walaupun kite org still contact p mizz die sngat2...knper la awak wat syer mcm nie...syer syg awak p alasan awak nak clash...syer x ley trime...syer perlukan awak dalam hidup syer plez la syer terlalu syg kan awak...syer nak kan awak dalam hidop sayer...knper awak hukum sayer sampai mcm nie skali....hurmmm knper..!!

Wednesday, February 23, 2011

sory all lamer x update...

hye all...sory lamer x update coz x der mood nak update...sedeyh gler bile org yg kiter syg tinggalkan kiter...knper bila kter dah SETIA and SYG org uh die wat kite mcm org bodo...urmmm kalu kiter x SETIA and pure2 SYG kat die..mrh pulak die....hurmmm hidop aku kosong...knper aku x ley luperkan ko....knper...!!!...aper salah aku sampai ko hukum aku sampai mcm nie skali...bg tau aku aper salah aku...bile aku tnyer kenape nak putus and die jawab...nak study..ya allah buka kan lah pintu haty die agar die dapat menerima ku semula ya allah...aku terlalu syg kan die...tolong la umat mu ini ya allah..!!!

Sunday, February 13, 2011

sunyi...@_@

assalamualaikum..sunyi tol ary nie kan...biase nyer aku ngan die dah bermesra2 tpi nak wat cm ner keadaan x mengizin kan maybe x der jodoh kot...tpi aku x kan melupa kan janjy die and sayang aku kat die..terus terang aku x pat trime die wat aku cm nie,,,aper yg family die x suke tentang aku hine sangat ker aqu nie..sampai die org x bg aku bersama si die..huh mcm maner aqu nak contact die sedangkan account fb die pown die dah deactive kan...ym??tu pown x sure g coz maybe die dah remove aku dri friend...mood aku hary nie sedeyh gler sampai aku x der mood nak bercakap..aper salah aku sampai ko hukum aku mcm nie skali bg tau aqu aper salah aku...APER SALAH AKU..!!!!

Saturday, February 12, 2011

aper yg aku patot buat skunk nie...???

aper yg aku patot buat..?

 me:10.35 ader no call aku 019-******* aku x tau aper and aku angkat..
 she:she says nie azwan ker?
 me:ye sayer
 she:kenal intan kamalia x?
 me:ya sayer kenal knper??
 she:nie mak intan kamalia..!!
 me:yer ader aper ye?
 she:brape lame kenal ngan niena
 me:dalam 2-3 bulan cm uh knper?
 she:series ker ngan niena??
 me:series teramat series..
 she:umur brapew?
 me:17 why?
 she:spm la taon nie yer..
 me:ya..
 she:intan pown nak ambek spm tahun depan syer nak awak luper kan die and tumpukan kat pelajaran terus       
       terang syer ckp syer x suker..bukan syer x suke tpi belum maser nyer...
 me:terus aku padam fown sebb x tahan..mcm hine sangat lak aku di buat nyer...


aper salah aku sampai ko wat aqu cm nie aku syg gler at ko..and aku teramat syg kan ko..walau aper pown jadi aku x kan lepas kan ko..aper nak jadi..jadi la...aku nekad melain kan kau sendiri yg ckp.. "adz luper kan niena"aku dah x ley buat aper tpi bg aku sampai ble2 pown aku x kan luper kan ko..!!!

Wednesday, February 9, 2011

aper yg korang nak sial..!!

hurmmm die dah benci kat aqu die dah pandang hina kat aqu...and kawan2 die semua nasihat jgn couple ngan aku...p aku nak wat cm ner..and ader mulut puki*** yg ckp bukan2 sal aku kat si die...die dah x cyer aku..urmmm bengang gler......kepada si sia* yg mulut cm org bodoh tuh...dah la bodoh malang lak uh jgn nak crite kat org sal org laen ikot low kepala hotak ko jer elok aku anggap ko mambew skunk aku benci gler ngok ko....

Tuesday, February 8, 2011

video

Saturday, February 5, 2011

huh hary keempat...

hary keempat mcm biase sunyi gler hurmmm ptg tdi ader la die call aku p die mcm nak x nak jer ckp ngan aku..hurmmm mizz die sangat2 tpi die mizz aku ker??agak2 bile die nak jdi cm dulu balik..?

Friday, February 4, 2011

ape maksud semua nie..!!


aper maksud semua yg ko wat kat aqu nie...biase kau x mcm adakah kau dah bosan ngan aku terus terang jer la...jgn seksa aku sampai mcm nie...puas aku tunggu kau mcj aku tpi hampa betul..hurmmm kalu ko dah bosan ngan aku ko ckp jer la...kau twu x yg aku dh mcm org bangang at cnie menahan rindu at ko...hurmmm sedeyh gler lau mcm nie la ko wat kat aqu..urmmm i hope you happy dear..

huhhhhh sdeyh gler...

urmmm 3 hary dah x mcj ngan die asal die wat aqu cm kalu yer pown tnyer la aku chat ker x..sedeyh gler wei mizz die sngat p die wat aqu cm x der makner jer..hurmmm aku mcj die pown die x nak balas..aper salah aku sampai ko wat aku mcm nie aku syg gler at ko...hurmmm ko wat aqu cm tunggul jer kat sinie...