THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, January 23, 2011

asal..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mood:cedyh gler...aku windu at die and nak wc ngan die die x nak...urmmm cedyh gler dowh..urmm...

Friday, January 21, 2011

ohhh tidak..!!!

gler esok ary sabtu sekolah la...kalu study cm biase x per gak..merentas desa...aduh penat...9km tu...gler baek aku duk umh study...hurmmm masak2...

Thursday, January 20, 2011

Tuesday, January 18, 2011

rutin harian ku hary selase...!!!

dtg skul kul 7.20...perhimpunan.masuk klas...waktu bi...tido...waktu pjk..maen bola..rehat..makan...bm...tido..mt..blajar..rehat...sn..tido...ag...tido...balik happy..!!

Sunday, January 16, 2011

my bestie gler2...!!!

s
this is my bestie gler2...

sedeyh...

hurmmm sedeyh gler mlm nie ingat dpt la wc ngan die p die ngah sibuk lyn bestie die..hurmmm aku x mrh p ayat die tuh yg x ley tahan sedeyh gler...mcm hine sangat lak aku nie..knper sakit sangat haty aku sampai huh mcm nak na*** lak..sedey wei...asal ko wat aku cm nie aper salah aku wei...!!!!

BOSAN..!!!

syg dimaner kah kamu..tolong temani aku di dalam kegelapan malam nie...

Saturday, January 15, 2011

happy gler..!!!

happy sangat2 coz n**** dah dapat maaf kan aku...i love you so much dear,,,,

huh aku dalam keadaan sedyh...

aku dah agak lau aku terus terang mesty die wat aqu cm nie..skunk die dah mcm luper kan aku..sedeyh gler aku sampai aku x tido mlm tadi sebb pikir an sal die..aku x nak hilang die..tpi aku x ley nak halang die lau die nak tinggalkan aku..aku syg die gler2...aku twu aku yg salah...maybe pas nie die nak tinggal kan aku..aku x ley halang and aku x kan lepaskan die walau ape pown jadi aku tetap syunk die...<3 <3

sedeyh...nyesal..!!!

hurmmm aku terbace something at blog si die...aku rase bersalah coz 2-3 hary nie aku slalu tacing sensitive...hurmmm sebenarnyer aku sajer wat cm tuh coz aku nak tengok samaade die tahan ngan perangai aku atau terus minx putuz...aku rase aku patot berterus terang la kat die...hurmmm adakah aku yg salah?..maybe semua salah aku...tpi aku jux takut something bilew aku terus terang maybe die x kan pat maaf kan aku....hurmmm aku syg die aku x nak hilang die...cyuz aku ckp aku syg die..

happy gler..!!

aku happy sebb aku ngah mcj ngan si die..aku teman die sampai skunk..skunk menunjuk kan waktu 2.38 a.m...aku teman si die sebb die mengadu kat aku yg die sakit.biase la perempuan...maybye die sakit tu kot...walau cm new pown aku tetap akan teman die sampai die tido..p die nie degil la malam nie coz aq swuh die makan ubat die x nak maybe coz die nak manjew2 ngan ngan aku kot...hahaha..hurmmm...for my dear b akan wat pew pown tuk syg k...aper2 pown yg sayang minx b tetap sygkan cyg k..i love you my dear..semoga cepat sembuh..<3 <3

this is my bestie,...!!!!

video











it's me BudaK senGaL...!!!







assalamualaikum..kepada sesiapa yg membace post nie untuk pengetahuan anda syer dah berpunyer..my love n****...kenal boley p jux kawan k..any ways for n**** i love you so much...

aku KEsunYIAn mLM niEW..!!!

hurmmm bosan gler coz my dear n**** sakit lak mlm nie hurmmm penat tunggu die on9..nak wc ngan die p die sakit lak.any ways aku x marah.coz die ader sebb tertentu..tpi aku pelik la 2-3 hary nie aku sensitive sangat asal erk..hurmmm any ways for n**** my dear i love you so much k...dont leave me ok..you are my true love syg...